Gespecialiseerde naschoolse opvang.

Bent u op zoek naar een naschoolse opvang met passende begeleiding voor uw kind? Dan bent u bij ViaNeo aan het juiste adres. Als een kind of jongere bij ons is, zijn ze Uit van school, Uit van thuis en we trekken er regelmatig op… Uit, inderdaad.

Kinderen en jongeren komen na school, in het weekend en/of in de vakantieperiode. ViaNeo zorgt voor de juiste begeleiding die afgestemd is op de behoeften van het kind of de jongere. Hiervoor gaan wij met elkaar in gesprek, wij leren u en uw kind graag kennen. U zult uiteraard worden betrokken bij het stellen van doelen. Dit maakt dat wij gezamenlijk gericht aan doelen werken en dat wij passende begeleiding kunnen bieden.

In de begeleiding van ViaNeo kan bijvoorbeeld gewerkt worden aan uitbreiden van sociale vaardigheden en er kan aandacht zijn voor hoe een kind of jongere beter voor zichzelf op kan komen, of juist minder direct kan reageren. Ook plannen en organiseren, hoe een kind of jongere beter zelfstandig kan spelen en werken, zijn voorbeelden waar aan gewerkt kan worden.

Of er huiswerk gemaakt moet worden, er samen gekookt wordt, of we gezamenlijk de bossen intrekken; die specifieke begeleiding is er continu. We hebben kleine groepen, zodat er veel aandacht is voor ieder kind of jongere. Bent u op zoek naar flexibele begeleiding na school en/of buitenshuis? Vindt u het belangrijk dat er constante begeleiding is? Neem dan vrijblijvend contact op.

ViaNeo werkt vanuit kennis, ervaring en is thuis in diverse methodieken. Wilt u meer weten over hoe ViaNeo te werk gaat? Neem contact op via het contactformulier op de website. Wij staan u graag te woord en zijn altijd geïnteresseerd in uw verhaal!

Breda

Paardeweide 16c, 4824 EH
06-25226826 (Xenia)

 

Uden

Heinsbergenstraat 5, 5402 ED Uden
06-25226826 (Xenia)