top of page

Gespecialiseerde naschoolse opvang

ViaNeo biedt naschoolse opvang met passende begeleiding voor kinderen en jongeren van 5 tot 16 jaar. Kinderen en jongeren komen na school, in het weekend en/of in de vakantieperiode.

 

ViaNeo zorgt voor de juiste begeleiding die afgestemd is op de behoeften van het kind of de jongere. Hiervoor gaan we met elkaar in gesprek. Daarnaast betrekken wij u bij het stellen van doelen, zodat we gezamenlijk en gericht aan doelen kunnen werken. Voorbeelden van doelen die passend zijn bij de groepsopvang zijn bijvoorbeeld zelfstandigheid, voor jezelf op komen, jezelf aanpassen aan een ander of juist jezelf kunnen vermaken.

photo-1489850846882-35ef10a4b480.jpg
Voor cliënten

Bij ViaNeo werken we in kleine groepen. Of we nu een spel spelen, oefenen met koken of samen de bossen intrekken. Er is continu gespecialiseerde begeleiding en veel aandacht voor ieder kind. ViaNeo heeft een relatief klein team dat voor u klaar staat. Op deze manier zijn er niet veel verschillende gezichten waar uw kind kennis mee moet maken.

 

U kunt dagelijks onze rapportages lezen om te zien hoe het met uw kind gaat en te lezen wat onze professionals inzetten. Door uw kind naar de naschoolse opvang te brengen, heeft u tijd en ruimte om ook voor u zelf te zorgen.

Voor verwijzers

Door gebruik te maken van de naschoolse opvang van ViaNeo, neemt de druk op de rest van het systeem af. Bij ViaNeo is er de mogelijkheid om de naschoolse opvang te combineren met bijvoorbeeld ambulante begeleiding.

 

Op die manier kan er op verschillende vlakken gewerkt worden aan de doelen. Het observeren van de kinderen in contact met anderen levert veel relevante informatie op voor onze professionals. Deze informatie kan, met toestemming van ouders, gedeeld worden. Wij gaan graag de samenwerking aan.

Meer informatie nodig?

Wil je meer te weten komen over de regio's waarin wij actief zijn, de producten die wij aanbieden of onze aanmeldprocedure?

Of wil je graag brainstormen over een casus en vind je het fijn als wij actief meedenken in mogelijke oplossingen?

Ga dan naar onze contactpagina en vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en je hoort spoedig van ons!

bottom of page