top of page

Kom jij ook werken bij ViaNeo?

Kom ook bij ViaNeo werken.jpg

Hou je van uitdagingen en van werken in een dynamische, kleinschalige organisatie? Ben je flexibel en cliëntgericht? Dan is ViaNeo op zoek naar jou! Het team van ViaNeo begeleidt kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 18 jaar die, om wat voor reden dan ook, wat extra aandacht kunnen gebruiken.
 
Wij werken in verschillende gemeenten in Brabant en hebben een breed, uniek aanbod.
ViaNeo is uniek op zich… we denken buiten de kaders en kijken naar de mogelijkheden.
 
Wil jij ook meebouwen aan een kleine groeiende organisatie... dan zoeken we jou!

ViaNeo biedt begeleiding aan gezinnen met een speciale hulpvraag in verschillende gemeenten in Brabant. Daarbij werken we samen met de ouders om hen en het kind/de jongere te leren omgaan met de speciale zorgvraag.

 

We bieden vraaggerichte en passende begeleiding door de juiste hulpverlener, in de juiste frequentie en op de juiste momenten. Onze begeleiding richt zich op gezinnen met een complexe problematiek. Dit vraagt om extra kwaliteiten van de professionals.

 

We bieden kwalitatief hoogwaardige maar laagdrempelige zorg, waarbij vraaggericht gewerkt wordt. Daarbij vinden wij het belangrijk – juist in deze tijd van bezuinigingen – om de zorg zo goedkoop mogelijk te houden, maar de kwaliteit te waarborgen. Het belang van het kind/de jongere staat hierin altijd voorop.

bottom of page