top of page

Logeeropvang

De zorg voor een kind of jongere kan u zwaar vallen om verschillende redenen. Soms is het ook fijn wanneer iemand die zorg even over kan nemen. ViaNeo biedt dan logeeropvang voor kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar. Het kind of de jongere kan dan een nachtje in het weekend bij ViaNeo komen logeren. Het kind kan bijvoorbeeld zaterdagochtend gebracht worden en zondagmiddag worden opgehaald.

 

Wij bouwen dit graag met u op, zodat het kind rustig aan ViaNeo en het logeren kan wennen. Tijdens de logeeropvang wordt bijvoorbeeld gewerkt aan doelen als zelfstandigheid of sociaal contact met de andere kinderen. Het opstellen van deze doelen doen we samen.

photo-1484712401471-05c7215830eb.jpg
Voor cliënten

De logeeropvang vindt plaats in een echt woonhuis. Rust, gezelligheid en een huiselijke sfeer vinden wij belangrijk.

Er is een klein en vast team dat de kinderen/jongeren begeleid. Op deze manier hoeven de kinderen geen kennis te maken met onnodig veel hulpverleners.

U ontvangt dagelijks de rapportages, zodat u weet hoe het met uw kind gaat en wat onze professionals inzetten.

Voor verwijzers

Door logeeropvang in te zetten, kunnen ouders/verzorgers op adem komen en kan zwaardere hulp voorkomen worden. De logeeropvang is te combineren met bijvoorbeeld de flexibele thuisbegeleiding.

 

Zo kan alle hulp onder één dak worden georganiseerd. Wij gaan echter ook graag de samenwerking aan met andere hulpverleners.

Meer informatie nodig?

Wil je meer te weten komen over de regio's waarin wij actief zijn, de producten die wij aanbieden of onze aanmeldprocedure?

Of wil je graag brainstormen over een casus en vind je het fijn als wij actief meedenken in mogelijke oplossingen?

Ga dan naar onze contactpagina en vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en je hoort spoedig van ons!

bottom of page