top of page

Vacature
Sociaal Psyciatrisch Verpleegkundige (SPV)

ViaNeo is Latijn voor nieuwe weg, een nieuwe richting en perspectief voor onze doelgroep, kinderen, jongeren en hun gehele systeem. ViaNeo is een kleinschalige organisatie, dat maakt ons flexibel. Wij denken out-of-the-box en werken vraaggericht. Wij willen zo goed mogelijk aansluiten bij de vraag van de ouder en de wensen van het kind of jongere. 

Dat doen we onder andere binnen ons unieke traject Melior genaamd. Melior is een op maat gemaakt traject voor de jeugdige met een team van verschillende deskundigheden en disciplines. 

In Nederland zijn er veel jeugdigen die tussen wal en schip vallen en daardoor op jonge leeftijd al veel verschillende woonplekken gehad hebben. Vanwege het veelal complexe gedrag, maakt dat zij na een periode van gewenning, dusdanig escalerend gedrag laten zien dat zij niet langer op de huidige woonplek kunnen verblijven. Zij kunnen zich niet staande houden in een groep, kunnen vanwege hechtingsproblematiek de familiare nabijheid van een pleeggezin/gezinshuis niet aan en/of het zijn jeugdigen die dusdanige nabijheid in structureren van gedrag nodig hebben waardoor het sprake is van zeer intensieve (1-op-1)begeleiding).

 

Als SPV'er heb jij een prominente rol binnen het team en is bouwen aan een team een uitdaging voor je.
 

photo-1529672425113-d3035c7f4837.jpg

Wie ben jij?

Jij bent flexibel, innovatief en denkt out-of-the-box. Jij houdt ervan om samen te bouwen aan een organisatie, met als doel om de hulpverlening gezamenlijk te blijven verbeteren en de samenwerking intern en extern te optimaliseren. Jij houdt van constante ontwikkeling. Daarnaast breng je ervaring met je mee in het werkveld en sta je stevig in je hulpverleningsschoenen. Je ziet complexe casussen als een uitdaging en bent een verbindende factor binnen het team en kan hierin samenwerken met de verschillende disciplines.

Meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan ons algemene telefoonnummer 0413 30 44 43 en vraag naar Xenia Verkuijlen.

Wij vragen:
 • 16 tot 24 uur per week beschikbaarheid
   

 • Jij biedt als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige hulpverlening aan cliënten met ernstige, psychische c.q. psychiatrische problematiek en hun systemen
   

 • Jij voert zelfstandig methodische sociaalpsychiatrische verpleegkundige behandelingen uit (op basis van behandelplan) gericht op verandering of stabiliteit. Je draagt zorg voor de uitvoering van individuele- en groepsbegeleidingsactiviteiten
   

 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van je vak als SPV
   

 • Je levert als sociaalpsychiatrische verpleegkundige een bijdrage aan team overstijgende ontwikkeling en projecten
   

 • Een afgeronde opleiding SPV opleiding en BIG registratie
   

 • Ervaring met de doelgroep kind en jeugd met trauma en hechtingsproblematieken
   

 • Een proactieve werkhouding en organisatorische kwaliteiten
   

 • De hulpvraag van de cliënt SMART kunnen formuleren
   

 • Probleemanalyse op verschillende levensgebieden kunnen uitzoeken en de rode draad kunnen zien
   

 • Sparringspartner voor teamleider kunnen zijn
   

 • Werkzaam in een multi disciplinair team

Word jij ook enthousiast na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en reageer dan vandaag nog via onderstaande button

 

Of mail je cv & motivatiebrief naar sollicitatie@vianeo.nl  We kijken naar je uit!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page