top of page

Vacature - woonbegeleider LEEFGROEP

Voor onze nieuwe leefgroep zijn wij op zoek naar jeugdzorgwerkers voor de begeleiding van deze doelgroep. Naast de begeleiding ga je ook meebouwen aan het team.

De leefgroep bestaat uit jeugdigen (variërend van 12 tot 16 jaar) die (meestal) na behandeling, vanwege een psychiatrische aandoening, LVB en/of gedragsproblematiek een veilige en weinig eisende woonomgeving nodig hebben die bescherming, stabiliteit en structuur biedt.

Jij gaat deze jeugdigen ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken, omgaan met persoonlijke problematiek, ontwikkelen van vaardigheden.

Dit doe jij met enthousiasme, kan makkelijk schakelen en gebruikt een dosis humor.

 

Daarnaast ben je persoonlijk begeleider van een van de jeugdigen wat betekent dat je eerste aanspreekpunt voor deze jeugdige bent, begeleidingsgesprekken met hem /haar voert maar ook samen met de jeugdige het begeleidingsplan opstelt. Ook ben je eerste aanspreekpunt voor ouders/ netwerk, de verwijzer school etc. Je bent daarbij in staat om samen met je collega's in te zetten op positieve ontwikkeling en kijkt daarbij naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden.

photo-1568617934289-df4399f8cea3.jpg
Wij vragen:
  • Je werkt in een expertise team samen met je collega jeugdzorgwerkers, een gedragswetenschapper, een teammanager, én het netwerk van de jeugdigen.

  • Jij kan een goede balans maken tussen individueel werken en werken in een team

  • Jij bent een teamspeler die wil bouwen aan een team

  • Jij wil mee werken aan het bouwen van een toekomst voor deze jeugdigen

  • Jij bent bereid om slaapdiensten te draaien en in het weekend te werken

  • Jij bent een Jeugdzorgwerker D

Wij bieden:

Werken in een kleinschalige ambitieuze organisatie binnen een gedreven en gezellig team waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan de organisatie.


- Cao jeugdzorg

- Minimaal 24 uur (uren in overleg)
- Onregelmatigheidstoeslag
- Pensioenopbouw
- Reiskostenvergoeding
- 8% vakantiegeld toeslag
- Eindejaarsuitkering

Het betreft hier de centrale locatie van ViaNeo in Sint Oedenrode.

Wordt jij ook enthousiast na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en reageer dan vandaag nog via onderstaande button

 

Of mail je cv & motivatiebrief naar sollicitatie@vianeo.nl  We kijken naar je uit maar ontvangen ook graag reactie voor 1 juni 2022.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page