top of page

De wereld waarin we leven verandert snel en ook de kennis die nodig is om de juiste hulp te kunnen verlenen. Wij van ViaNeo zijn er van overtuigd dat professionals in dit vak, ieder jaar weer nieuwe kennis en ervaring opdoen. En juist door die ervaring te delen tijdens het volgen van diverse opleidingen & cursussen, blijf je up-to-date en op jouw gewenste niveau (of hoger). 


Het aanbod is gevarieerd en vindt altijd plaats in een gemoedelijke setting waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en laten groeien van de zorgprofessional. Daarbij is het van belang dat er een zeer open sfeer heerst waar iedereen kan zeggen wat hij of zij wil. Hierdoor halen we het maximale uit de opleiding maar ook uit jou als professional! Bekijk hieronder het huidige aanbod:

ViaNeo-Academie_500px_logo.png

Cursus & opleidingsdata

2023

Training Seksuele ontwikkeling bij jeugdigen

Tijdens de, drie uur durende, training wordt er aandacht besteedt aan de algemene seksuele ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar. 

photo-1477414348463-c0eb7f1359b6.jpg

2024

Workshops voor professionals

Deze drietal workshops is voor professionals ut het jeugddomein die bewuster en meer inzicht willen krijgen in de rollen en patronen van opvoeders en welke deze van invloed zijn op de problematieken.

ViaNeo jeugdhulp beeld social media 2020.jpg

Vestiging St. Oedenrode

Ollandseweg 119
5491 XA St. Oedenrode

© 2020 ViaNeo - Academie

bottom of page