De wereld waarin we leven verandert snel en ook de kennis die nodig is om de juiste hulp te kunnen verlenen. Wij van ViaNeo zijn er van overtuigd dat professionals in dit vak, ieder jaar weer nieuwe kennis en ervaring opdoen. En juist door die ervaring te delen tijdens het volgen van diverse opleidingen & cursussen, blijf je up-to-date en op jouw gewenste niveau (of hoger). 


Het aanbod is gevarieerd en vindt altijd plaats in een gemoedelijke setting waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en laten groeien van de zorgprofessional. Daarbij is het van belang dat er een zeer open sfeer heerst waar iedereen kan zeggen wat hij of zij wil. Hierdoor halen we het maximale uit de opleiding maar ook uit jou als professional! Bekijk hieronder het huidige aanbod:

Cursus & opleidingsdata

Medio 2020

Intervisie

Wil jij je kennis blijven vergroten en ben jij in staat om kritisch naar jezelf te kijken? Neem dan deel aan de intervisie bij ViaNeo begeleid door een ervaren intervisor.

16 september & 1 oktober  -  2020

Omgaan met agressie


Het uitgangspunt is dat je leert omgaan met jezelf in situaties waarin het spannend wordt, zodat je vervolgens krachtiger en doordachter kunt reageren op het gedrag van de ander.

September 2020

EVC-traject

Begeleiders in de jeugdsector die een functie hebben op MBO-niveau of een uitstroomprofiel hebben waarmee er geen inschrijving in het SKJ-register gedaan kan worden voeren soms wel HBO-taken uit. Vanaf september 2020 bieden wij EVC-trajecten aan voor jeugdprofessionals die zich willen laten inschrijven in het SKJ-register als jeugd- en gezinsprofessional.

Opleidingscentrum Breda

Paardeweide 16c, 4824 EH
0413-304443 (Algemeen)

© 2020 ViaNeo - Academie