top of page

Regio Samen voor de jeugd

ViaNeo heeft met de gemeenten uit deze regio een contract. Dat betekent dat met een verwijzing vanuit de jeugdprofessional, gecertificeerde instelling, huisarts, medisch specialist, kinder/jeugdarts of rechter, zorg/hulp ingezet kan worden door ViaNeo.

Hieronder vallen de gemeenten:

Eindhoven, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden en Valkenswaard.

Zorg met kwaliteit
Openheid, transparantie en heldere communicatie zijn kernwoorden binnen ViaNeo. We vinden dat deze waarden bijdragen aan de kwaliteit van de zorg. Daarom hebben we het ISO keurmerk behaald en blijven we continu kritisch ons handelen en werkwijze bekijken en optimaliseren.

De ISO 9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en biedt een basisgarantie voor kwaliteit. Een gecertificeerde instelling heeft werk en zorg dusdanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Het perspectief van de cliënt is daarbij het uitgangspunt. Daardoor kunnen we onszelf blijven veranderen en verbeteren.

Meer informatie nodig?

Wil je meer te weten komen over de regio's waarin wij actief zijn, de producten die wij aanbieden of onze aanmeldprocedure?

Of wil je graag brainstormen over een casus en vind je het fijn als wij actief meedenken in mogelijke oplossingen?

Ga dan naar onze contactpagina en vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en je hoort spoedig van ons!

bottom of page